Sauerland

Een vakantieplek voor die mensen die van bergen, rust, stilte, ruimte en gezonde berglucht houden en/of van sportieve activiteiten. Uitgestrekte bossen met een rijke variatie aan loof- en naaldhout, heidevelden, vennen en meertjes vormen het landschap van Wiemeringhausen en omgeving. U kunt hier heerlijk genieten van het steeds wisselend, bergachtig landschap, waarin u prachtige wandelingen kunt maken en/of lange fietstochten. De welbekende plaatsen Willingen en Winterberg zijn in de nabijheid gelegen. In deze plaatsen kunt u heerlijk winkelen of een terrasje pakken. In de winter biedt deze omgeving uitstekende wintersportmogelijkheden.


Wiemeringhausen en omgeving:

Het huis is gelegen in het dorpje Wiemeringhausen. Wiemeringhausen ligt tussen Olsberg (8km) en Winterberg (12km). Ook Willingen ligt in de directe nabijheid. Wiemeringhausen heeft een klein aantal eetgelegenheden, een bank en een bakkerij. Het is een prima vertrekpunt voor wandelingen en fiets/mountainbike tochten. Diverse uitgezette routes komen vlak langs het huis. Het skigebied “skiliftkarussel Winterberg” en de golfclub Winterberg liggen binnen 15 auto minuten.


Het huis:

Het huis bestaat uit drie woonlagen en biedt veel ruimte en privacy. Het hele huis beschikt over Wifi internet. De woning is de afgelopen jaren volledig gerenoveerd. 

De woning is geschikt voor 2 t/m 12 personen


Woonlaag 1(appartement 2)

Deze woonlaag heeft een ruime woonkamer met een (slaap) bank, voorzien van satelliet tv (ned) en DVD speler. Vanuit de kamer heeft u een prachtig uitzicht over Wiemeringhaussen en haar omgeving. Vanuit de kamer is er toegang tot een ruim teras, voorzien van tuinmeubilair en een vaste barbecue.

De keuken is van alle gemakken voorzien en er staat een kleine eettafel.

Deze woonlaag heeft 1 slaapkamer. De slaapkamer is zeer ruim, heeft een tweepersoonsbed met goede matrassen en een ruime kledingkast. Het plaatsen van een ledikant is hier geen probleem. 

De badkamer is voorzien van een modern toilet, wastafel, bad en aparte douche. 


Woonlaag 2(appartement 1)

Deze woonlaag heeft een ruime woonkamer met een grote (slaap)bank, voorzien van satelliet tv (ned) en DVD speler. Vanuit de kamer heeft u een prachtig uitzicht over Wiemeringhausen en haar omgeving. Vanuit de kamer is er toegang naar een ruim balkon (op het zuid-westen) voorzien van tuinmeubilair. 

De woonkeuken is ook erg ruim en is van alle gemakken voorzien. In de woonkeuken staat ook een grote eettafel met 6 eetstoelen. 

Deze woonlaag heeft 2 slaapkamers. De grootste slaapkamer heeft een tweepersoonsbed. Het plaatsen van een ledikant is hier geen probleem. De kleinere slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden. Beide slaapkamers zijn voorzien van goede matrassen en een kledingkast.

De badkamer is voorzien van een modern toilet, wastafel, bad en een aparte douche.


Gehele woning 3 bestaat uit appartement 1 en 2


Gehele woning 4 bestaat uit appartement 1 en 2 + extra woonlaag 3


Woonlaag 3

Deze woonlaag beschikt over twee slaapkamers en een badkamer. Deze woonlaag is te combineren met woonlaag 2 of met woonlaag 1 en 2


Bijzonderheden:

- de woonlagen kunnen apart gehuurd worden of de woning als 1 geheel 

Woonlaag 1 voor 2 personen

Woonlaag 2 voor 4 personen

Woonlaag 1 en 2 voor 6 t/m 8 personen

- ook is het mogelijk het hele huis te huren (max 12 personen)

- in de huurprijs zijn bedlinnen inbegrepen. Ook 2 handdoeken per persoon per week zijn inbegrepen. Bij een korter verblijf ontvangt u één handdoek per persoon. 

- de schoonmaakkosten zijn NIET in de huurprijs inbegrepen. Bij het inleveren van de sleutel dient u deze contant te voldoen. De schoonmaakkosten bedragen per bezoek, €35 voor woonlaag 1 en €35 voor woonlaag 2. Voor woonlaag 1 en 2 55 euro. Voor de gehele woning bedragen de schoonmaakkosten 75 euro.

- roken en huisdieren zijn niet toegestaan


Woonlaag 2 (appartement 1)

 
Woonlaag 1 (appartement 2)


 


Woonlaag 3 (gehele woning 4)   
       
 

Wiemeringhause